Thursday, September 23, 2010

Silent Killer

Pagi tadi masa aku breakfast sambil2 online dapat satu emel dari kawanku yang bekerja di IPK Kuala Lumpur ..
hurmm macam2 orang zaman sekarang nie gunakan taktik kotor  untuk lakukan jenayah .. kadang2 tu rase curious nak terima gift (especially makanan n minuman) dari member yang kite tak close sangat .. takut benda2 cam nie terjadi ..

Di percayai juge taktik mencapurkan Coke + Ajinomoto nie di gunakan utk membunuh Canny Ong dulu, gempar satu Malaysia kes nie dulu .. effect campuran Coke n Ajinomoto nie boleh menyebabakan seseorang tu  khayal n tidak sedarkan diri, lagi parah kalau minum dalam kuantiti yang banyak boleh membunuh!! ..

Ishk2 bahaya betul Ajinomoto nie .. ramai orang cakap effect Ajinomoto nie teruk juge, boleh menyebabakan rambut kite gugur .. n melemahkan otak kite .. so kite kena lah kurangkan pengambilan Ajinomoto dalam makanan kite seharian, tapi xsedap plak kan kalau xrase Ajinomoto nie hehhe .. okle same2 la kite beringat kalau minum coke tu especially kalau kawan2 dan orang yang tak dikenali pelawa kite minum ..

5 comments:

  1. sekarang mmg banyak benda le membunuh mcm ni, berjaga2 la

    ReplyDelete
  2. a'ah..betul tuu..
    ajinomoto mmg x elok tuk otak...
    kene kurangkan pngambilan ajinomoto dlm pemakanan..
    yer laa nama pun silent killer an..

    ReplyDelete
  3. gdoupt_monster71 : itu la kan hidup skrg nie kena alert jer

    n@jwamz : betul tu.. pengambilan gula pun kena kurangkan juge, lebihkan dalam senyuman dapat pahala .. heheh

    ReplyDelete
  4. wah. cam tu senang je nk bunuh org..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShoutMix chat widget