Sunday, February 6, 2011

My blog - Hacked by Indon

Salam semua,
Announcement!!
Agak lama aku tidak update dan view blog aku. Hari ini tepat jam 1030 malam dikejutkan dengan berita dari seorang sahabatku, Mie yang juga rakan sekerja dengan berita yang memang menyedihkan.

Mie : Bro blog ko kena hacked dengan Indon!!!
Aku : WTFish....mane ko tahu?
Mie : Aku baru je tengok blog ko, ingatkan ade entry baru nak dibaca...
Aku : Demmm...bro, nampak gaya aku kena permanently closed blog aku.
Mie : Diaorang dengki dengan Malaysian bro.
Aku : Ntahla bro, blog aku pn diaorang nak hack, bukan menarik pon, seingat aku mmg aku xpenah kutuk2 Indon nieh..so nampak gaya mmg nak perang la camni nieh.
Mie : Ko buatla ape yg patot, clean balik ko punye blog, nnti orang salah tafsir, blog member ko pun kena hacked gak aku tengok...nnti ko bagitau la dia, buat ape yang patot.
Aku : Ok thanks bro, Insyaallah.

So kawan2, aku pon tak tahu camne nak clean kan blog nieh, worst come to worst I have to closed the account. And please ignored of any hunky punky words from my blog which is highlighted with blue or the blue words, that is not came from me. Thanks

8 comments:

  1. oo really..hmpeh nye indon.. suka hati je hack blog org..

    ReplyDelete
  2. @Rozuan Ismail yup bro,
    antara nya kat entry kartun tu.
    kejam bro

    ReplyDelete
  3. bahaya nih.. hari tuh dah terkena
    tapi nasib boleh rawat....

    ReplyDelete
  4. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this
    post and also the rest of the site is also very good.



    Review my homepage: would

    ReplyDelete
  5. If you wish for to increase your familiarity simply keep visiting this
    web site and be updated with the hottest information
    posted here.

    my web site - 16237

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShoutMix chat widget